Chleba : praktická příručka o pečení chleba a pečiva /

Seznámíte se krok za krokem se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky dokonalého upečení.

Hlavní autor: Lewis, Sara
Další autoři: Zubíková, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2010
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Seznámíte se krok za krokem se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky dokonalého upečení.
Popis jednotky: Obsahuje barevné fotografie a rejstřík
Fyzický popis: 128 s. : il. ; 21 cm
ISBN: 978-80-256-0296-6 :