Chleba : praktická příručka o pečení chleba a pečiva /

Seznámíte se krok za krokem se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky dokonalého upečení.

Hlavní autor: Lewis, Sara
Další autoři: Zubíková, Jana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2010
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Jindřichovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700325062 325062 VF 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 10. 12. 2021
1x