Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského strav...
Main Author: | Gedda, Gui |
---|---|
Other Authors: | Moine, Marie-Pierre, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
Format: | Book |
Language: | Česky Francouzsky |
Published: |
[Praha] :
Slovart,
2021
|
Edition: | Třetí české vydání |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Jindřichovice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700375635 | 372668 | VF 641.5/.8 | (neuvedeno) | Available |