Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie /

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského strav...

Full description

Main Author: Gedda, Gui
Other Authors: Moine, Marie-Pierre, Eisenmannová, Dagmar, 1954-
Format: Book
Language: Česky
Francouzsky
Published: [Praha] : Slovart, 2021
Edition: Třetí české vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Jindřichovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315700375635 372668 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Available